Hírek

2017.03.07. 16:45

Állásokat kínáltak - Tavaszi karriernap a Dunaújvárosi Egyetemen

Dunaújváros - Idén is megrendezték a tavaszi állásbörzét. A Dunaújvárosi Egyetem minden évben kétszer ad helyet a rendezvénynek, ahol a pályakezdők megismerkedhetnek a lehetőségeikkel.

Dunaújvárosi Hírlap

A tavaszi börzét március 7-én, kedden tartották az intézmény A épületében. Az egyetem profiljához illően a műszaki állásokat kínáló cégek mellett, a karriernap a pénzügyi és telekommunikációs képzettséggel rendelkezőknek is biztosított lehetőséget. Összesen 13 cég képviseltette magát az eseményen.

A kiállítók standjainál előzetes regisztrációra is volt lehetőség
Fotó: Ady Géza

A kitelepült vállalatok mind gyakorlati hellyel, mind álláslehetőséggel várták a fiatalokat. Halasi Zoltán, a rendezvény főszervezője elmondta, középiskolásoknak is ugyanolyan hasznos a karriernap, mivel egyre több cég áll duális partnerkapcsolatban az egyetemmel és ezeknél már hallgatói jogviszony mellett is lehet dolgozni.

A meghívott vállalatok is fontosnak tartják a rendezvényt, mert az érdeklődők közvetlenül is megismerkedhetnek az általuk nyújtott előnyökkel, valamint a tevékenységükkel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!