Hírek

2017.03.09. 18:45

Nevelésről, oktatásról - A POK-ban vendégeskedett a Marketing Klub

Dunaújváros - A HÍD Egyesület Dunaújvárosi Marketing Klubját látta vendégül tegnap délután a Pannon Oktatási Központ (POK) vezetése.

Szabó Szabolcs

Az utóbbi években dinamikus fejlődést mutató oktatási intézményt felkereső Marketing Klub népes tagságának előbb Borgulya Zoltán, a POK igazgatója vázolta fel az iskola történetét és szerteágazó képzési kínálatát, amely egyaránt tartalmazza a büntetés-végrehajtás területén végzett integrációs és reintegrációs oktatási tevékenységet, továbbá a nyelvizsgáztatást, a felnőttképzést valamint az egyre magasabb színvonalú gimnáziumi képzést.

Miként is lett a város elismert oktatási bázisa az utóbbi években a POK - erről is beszélt a HÍD Egyesület Marketing Klubja tagjainak Baráth Gyula igazgatóhelyettes és Borgulya Zoltán igazgató  Fotó: Ady Géza

Baráth Gyula, a POK nevelési igazgatóhelyettese a gyakorlati oktatási és nevelési elemeket mutatta be, külön kiemelve az egyéni tanulóutak követését és a tehetséggondozást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!