Hírek

2015.06.30. 14:54

Dunaújváros közszolgálatáért a polgármesteri hivatal három dolgozója vehette át díjat

Dunaújváros - A polgármesteri hivatal három kiváló dolgozója vehette át a Dunaújváros Közszolgálatáért-díjat a köztisztviselők napi ünnepségen.

Körmendi Erzsébet

Ráczné Bodó Beáta munkatársai mindenben számíthatnak rá

Ráczné Bodó Beáta legfontosabb feladata a közgyűlési jegyzőkönyvek elkészítése, melyet határidőben, megbízható precizitással lát el, általa a hozzászólások és javaslatok a legpontosabban kerülnek rögzítésre. Gondoskodik a kivonatok elkészítéséről és továbbításáról az érintettek felé. Nagy szorgalommal vesz részt a választásokat megelőző és az azt követő adminisztrációs munkában. A hivatalban eltöltött 23 év alatt munkáját a hozzáértés, a lelkiismeretesség és megbízhatóság jellemezte. Munkatársai szeretik: mindenben számíthatnak rá, segítőkész, szerény és kiegyensúlyozott.

Szabó Imre 14 éve Dunaújváros főépítésze

Szabó Imre 2001-től Dunaújváros főépítésze, egyúttal az Építésügyi és Környezetvédelmi Iroda, majd a Főépítészi, Építésügyi és Környezetvédelmi Osztály vezetője. Tevékenyen részt vett a rendezési terv készítését megalapozó tanulmányok, építészeti és egyéb műszaki tervek elkészítésében, valamint a városkép és építészeti értékek védelmében. Jelentős a szerepe a városi nagyberuházások, például a belvárosi és a Római körúti rekonstrukció lebonyolításában és a kivitelezés ellenőrzésében, a pentelei Mondbach-kúria épületegyüttes és környezetének hasznosításában. Munkássága alatt készült el Dunaújváros első digitális szabályozási terve.

Munkavégzésére a szakmai hozzáértés, jó problémamegoldó képesség jellemző. Nagy tapasztalattal rendelkező vezető, aki két éve a Fejér Megyei Príma Díj különdíját vehette át a magyar építészet és építész művészet kategóriájában.

Prajdáné Kustán Erzsébet megbízható, jó szakember

Prajdáné Kustán Erzsébet intézményigazgatási ügyintéző a polgármesteri hivatalban 1994 októbere óta dolgozik szociális területen, korábban a szociális irodán, jelenleg pedig a Jogi, Szervezési és Intézményigazgatási Osztályon. Az önkormányzati fenntartásban lévő intézmények igazgatási, szakmai feladatait végzi, hozzá tartozik a szakmai, törvényességi ellenőrzés, az adatszolgáltatások teljesítése, bizottsági, közgyűlési előterjesztések készítése, alapítványok és egyéb civil szervezetek döntést igénylő kérelmeinek előkészítése. Idéntől az Útkeresés Segítő Szolgálat intézményhez köthető ügyintézés mellett a GESZ intézményének ügyeit is koordinálja. Prajdáné Kustán Erzsébet megbízható munkatárs, aki fegyelmezetten, jó minőségben, alapossággal végzi a rábízott feladatokat, kollegiális kapcsolatot ápol az intézményvezetőkkel, a társszervek munkatársaival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!