Hírek

2017.03.09. 19:15

Szállodában erőszakoskodott a férfi

Dunaújváros - A Dunaújvárosi Járási Ügyészség indítványozta annak a férfinek az előzetes letartóztatását, aki február 27-én társával egy dunaújvárosi szállodában a sértett értéktárgyait erőszakkal eltulajdonította.

Dunaújvárosi Hírlap

Az ügyészség lapunknak küldött beszámolója szerint a gyanúsított és társa előzetes megbeszélést követően a sértettel szexuális kapcsolat létesítése céljából egy dunaújvárosi szállodába mentek, ahol annak érdekében, hogy a sértettől pénzt, illetve értéktárgyakat szerezzenek, több alkalommal megütötték. A bántalmazás közben levették a kezéről arany ékszereit és óráját, valamint elvették a telefonját.

A sértett a bántalmazás következtében súlyos személyi sérüléseket szenvedett. Az eltulajdonított ékszerek együttes értéke mintegy 60 ezer forint volt, azokat az elkövetők egy székesfehérvári zálogházban értékesítették. A gyanúsított férfi korábban több esetben volt büntetve hasonló bűncselekmények miatt. Munkahellyel, jövedelemmel nem rendelkezik, ezért alaposan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén szabadságvesztéssel büntetendő újabb bűncselekményt követne el.

A Dunaújvárosi Járási Ügyészséghez a rablás és súlyos testi sértés bűntette miatt őrizetbe vett személy előzetes letartóztatására tett indítványt. A Székesfehérvári Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte a letartóztatást - a döntés nem jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!