Hírek

2017.03.09. 20:19

Hát megérte! Harmincéves lett! - Isten éltessen István!

Dunaújváros - Pecsét István harmincadik születésnapja alkalmából Cserna Gábor, Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere az alábbi köszöntő gondolatokat juttatta el lapunkhoz. A tavalyi évben találkoztunk először Pecsét Istvánnal, és küzdelmével.

Dunaújvárosi Hírlap

Talán még emlékeznek sokan olvasóink közül arra, az egy évvel ezelőtti nagy segélykoncertre, amely ezt a címet viselte: "Harmincéves vagyok!"

Egy súlyosan beteg fiatalember javára rendezték azt a koncertet Dunaújvárosban - aki szerette volna megérni harmincadik születésnapját. Egy egész város közössége is bízott ebben. Nagy-nagy örömmel jelentjük: megérte!

A közös összefogás révén elindulhatott Kínába, a reményteli gyógykezelés útján. Sokan fogták meg a kezét, és ő bátorsággal, kitartással köszönte meg a segítséget.István már jobban van, s bár tudjuk jól, még hosszú az út, a vágyott dátum, mely tavaly ilyenkor még oly messzinek tűnt, már itt „kopogtat”. Születésnapunk alkalmával, a jókívánságok és ajándékok örömteli pillanatai sodrában jut időnk visszatekinteni az eltelt esztendőre is.

Cserna Gábor polgármesterként és az alapítvány kuratóriuma elnökeként is figyelemmel kíséri Pecsét István sorsát
Fotó: Zsedrovits Enikő

Életünkben a kitűzött célok megvalósítása, a vidám pillanatok megélése, a szeretteink körében eltöltött idő, mind-mind meghatározzák jövőnk alakulását. István mert nagyot álmodni, és egy egész város megmozdult érte, a vágyott céljainak a megvalósításáért! Úgy vélem, István életében a közelgő 30. születésnap különleges ünnepnap lesz. Kívánom, hogy március 12-én, érezd valamennyiünk jószívű ölelését, és bátorító kézfogását! Melletted vagyunk továbbra is, és kísérünk tovább a megkezdett utadon!

Pecsét István. Egy éve még ő sem hitte volna ezt...
Fotó: Ady Géza

Ahogy tavasszal új köntöst kap a természet, úgy nőjön benned is a hit és az akarat, melyre támaszkodhatsz a nehéz percekben!Ahogy egy régi mondás tartja, a jövő azoké, akik hisznek álmaikban!Isten éltessen István! Mi hiszünk benned, és az álmaidban!

Ne feledjék, minden forint számít!Kérem, hogy adományukat küldjék el a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány számlaszámára (OTP 11736037-20550332 - „Pecsét István javára”)!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!