Dunaújváros sportjáért: Két kiválóság és egy sikerorientált közösség érdemelte ki idén az elismerést

2016. február 18., 21:21 szerző: Körmendi Erzsébet
komment
Dunaújváros - A közgyűlés a Dunaújváros Sportjáért díjat idén a Dunaújvárosi SZC Hild József Szakközépiskola, Szakiskola és Speciális Szakiskola, valamint Lovász Béla egykori Kohász labdarúgó és Siket Zsolt vitorlázó pilóta részére adományozta.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Dunaújváros sportjának fejlődéséért tett érdemei, kimagasló tehetséggondozása elismeréseként vehette át intézménye nevében a Hild igazgatója, Kolics Gábor Dunaújváros Sportjáért díjat. Az iskola hitvallásának egyik, a fiatalok szempontjából talán a legfontosabb alappillére a sikerélmény. A tanulmányi és szakmai versenyek mellett talán a legjobban kiaknázható terület ebből a szempontból a sport. Kiváló eredményekkel büszkélkedhetnek.

Siket Zsolt helyett édesanyja, Siket Istvánné vette át a díjat. Mellette Lovász Béla és Kolics Gábor. Fotó: Ady Géza

Lovász Béla 1957-ben családjával együtt költözött városunkba, 1963-ig a Kohász labdarúgó csapatának meghatározó játékosa volt. Kiváló ballábas, bombaerős lövéseivel sok győztes meccs gólszerzőjeként ünnepelték. Példaértékű sporttevékenységét és elhivatottságát ismerte el a közgyűlés a díjjal.

Siket Zsolt a tavalyi és a korábbi évi Magyar Vitorlázórepülő Nemzeti Bajnokságon első helyezést érte el, és hosszan lehetne sorolni még rangos elismeréseit az elmúlt évekből. Tevékenysége és elhivatottsága valamennyiünk számára példaértékkel bír.

Körmendi Erzsébet

2016. február 18., 21:21 szerző: Körmendi Erzsébet

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...