Hírek

2015.09.04. 16:59

Sütöttek, főztek és vizsgálatokat is végeztek a Lorántffyban

Dunaújváros - A Lorántffyban nagy hagyományai vannak az egészségnapnak. Pályázaton nyert forrásból egy újabb délelőtti színes programot kínáltak a diákoknak.

Körmendi Erzsébet

A Dunaújvárosi SZC Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma péntek délelőtt érdekes programokat kínált a diákserege tagjainak. Minden mozzanat az egészségről szólt, arra irányította rá a figyelmet, hogy a fiataloknak mit kell tenniük, hogyan kell táplálkozniuk annak érdekében, hogy megőrizzék testük épségét.

Az egészségnapot színes kavalkád, vetélkedő fűszerezte. A diákok még szilvalekvárt is főztek, valamint palacsintát sütöttek. Különböző szűrővizsgálatok és projektfeladatok is voltak, valamint szakmai előadások, főzési és egészséges ételek bemutatója, sporttevékenység színesítette a kínálatot. A dunaújvárosi jégkorongcsapat, az Acélbikák tagjai is meglátogatták a lorántffys egészségőröket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!