Hírek

2016.07.25. 19:05

Egy drága feladvány

Dunaújváros - Visszaküldte az általa korábban megvásárolt, és vélhetően jelentősen túlárazott terméket Albert Istvánné.

Szabó Szabolcs

Legutóbb a szombati lapszámunkban olvashattak Albert Istvánnéról, aki több - mondhatni szerencsétlen és talán nem éppen fair - üzletbe kényszerült bizonyos egészségügyi szűrővizsgálatokhoz kapcsolt termékbemutatókon. Az idős hölgy közel nyolc hónapja küzd igazáért és hétfőn - a fogyasztóvédelmi felügyelet munkatársainak javaslatára - visszaküldte az ügyben érintett vállalkozásnak az egyik kifogásolt terméket.

Vissza a feladónak! Albert Istvánné már hónapok óta azzal próbálkozik, hogy érvényt szerezzenek az igazának. Fotó: Ady Géza

- Hibáztam, mert gyanútlan voltam. Ám ez nem jelenti azt, hogy idős, beteg embereket át lehet verni. Tőlem közel félmillió forintot csaltak ki két termékkel. Rászedtek. Hónapok óta járom a hivatalokat, hogy végre történjen valami. Nem fogom feladni, hiszen tudom, nekem van igazam. Remélem az én példám is bizonyítja majd sokak számára, hogy kétszer is érdemes meggondolni, mire is költjük a pénzt, tehát: kiben bízunk meg - mondta el lapunknak hétfő délelőtt Albert Istváné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!