Minden véget ér, a Rockmaraton is

2017. július 16., 19:40 szerző: Balla Tibor fotós: Zsedrovits Enikő
komment
DUNAÚJVÁROS - A vasárnap már a sátorbontásé, pakolásé, a sebek nyalogatásáé és a pihenésé volt a Rockmaraton látogatói számára.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Amennyire várták a kezdést, annyira tolták volna még a befejezést a harmadik dunaújvárosi Rockmaraton Fesztivál látogatói. Szombaton este még csúcsra járatták a színpadok előtt a bulit, mára pedig már csak az utómunkálatokat végzőkkel találkozhatunk a Szalki-szigeten járva. Akad az is elég.


Vasárnap még akadtak, akik a szombat esti buli hangulatát tovább éltették, de délutánra már kiürült a kemping 	Fotó: Zsedrovits Enikő

 

Varga Zoltán, a fesztivál operatív szervezője úgy fogalmazott: Ez volt talán az eddigi legboldogabb fesztiválunk, ezen éreztük a legjobban magunkat, mármint a szervezők is, és bízom benne, hogy ez a közönségre is kisugárzott. Ehhez több dolog is hozzájárult. Egyrészt, hogy jó idő volt hat napig, másrészt hogy idén is probléma és konfliktus nélkül lezajlott a fesztivál. Az első egy-két nap voltak bejelentések a hang miatt, utána sokat javítottak rajta. A harmadik legfontosabb az, hogy szerencsére sokan voltunk idén, és ez a tábor hitet tett a fesztivál mellett, hogy nekik ez fontos. Ez jó megerősítés számunkra a folytatáshoz. Nézőszám tekintetében elértük a napi ötezer főt, tehát összességében harmincötezer látogatónk volt. Az ő kiszolgálásukról, biztonságukról több százan gondoskodtak.

Vasárnap délután négykor zártuk a fesztivált, de még pár nap munka hátravan. Szerdán kellene levonulnunk, de elképzelhető az is, hogy már kedden végzünk. Akkor már csak a helyszín kitakarítása van hátra. Ennek a nagy része megvan, de az utolsó napon még egyszer végigjárják. Szerdán, de legkésőbb csütörtökön olyan állapotban lesz a sziget, ahogyan átvettük - fogalmazott Varga Zoltán. A fesztivál jövőjét illetőleg hamarosan várható bejelentés.

Balla Tibor

2017. július 16., 19:40 szerző: Balla Tibor fotós: Zsedrovits Enikő

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...