Hírek

2017.08.11. 17:30

Egy nap a halak körül - Horgász- és halászlé főző verseny Kisapostagon

KISAPOSTAG A településen két "halas" rendezvényen is részt vehetnek a lakók és a vendégek a szombati napon.

Balla Tibor

Kisapostag Község Önkormányzata a szombati napon a kisapostagi Bárka vendéglő közvetlen környezetében és a Duna-parton ismét, immáron XVIII. alkalommal megrendezi az elmúlt években nagy sikert aratott halászléfőző-versenyét. Ma reggel 9 óráig várják település és a környék csapatainak a jelentkezését! A zsűrizés 12-től 13 óráig zajlik, majd az eredményhirdetést 3.30 és 14 óra között tartják meg. Gyermekprogramokat is biztosítanak egész nap, arcfestés, kézműves-foglalkozás animátorral és mini ugrálóvár várja a kicsiket. A felnőttek szórakoztatásáról magyarok vására, koncert és utcabál gondoskodik majd. A nőegylet nótakörének műsora után 19 órától a Rock Box koncertje, 21 órától Tiri Tibor és csapatának utcabálja várja a verseny résztvevőit és vendégeit.

Nagy Attila polgármester maga is komoly szakértő Fotó: AG

A Kisapostagi Duna Sport Egyesület Horgász Szakosztálya nyílt snecifogó versenyt is hirdetett a halászléfőző-verseny napjára a Bárka vendéglő alatti sóderos strandon, mivel folyóvizes versenyről van szó. Az egyórás versenyre 10 óráig lehet regisztrálni, és 11 és dél között zajlik. Eredményhirdetés 14 órakor. Nevezési díj nincs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!