Hírek

2016.07.04. 16:25

Egy pörgős vasárnap estén

Dunaújváros - Vállalásához híven pörgős bulival ajándékozta meg a Petőfi Művészeti Liget közönségét vasárnap este Tom White és virtuóz csapata.

Szabó Szabolcs

Megvallva az őszintét napi rendszerességgel nem hallgatok rakendrollba oltott rockabilly-t, ám professzionális élő előadásban nagyon is fogyaszthatónak tűnik e muzsika. Sőt, a rutinos menőnek számító Tom White és csapata, a Mad Brass Band valóban lehengerli mindenkori közönségét.

Nem volt ez másként vasárnap este a Petőfi Művészeti Ligetben sem. A kiválóan tálalt rockabilly himnuszok mellett jó pár saját nóta is előkerült, az együttes pedig remek időzítéssel építgette a hangulatot. Este fél kilenc magasságában már egyre többen ropták a szababtéri színpad előtt, míg végül a frontember is a közönség közé perdült: jelezve, számára is működik a dunaújvárosi buli. Szerdán este 8 órakor a Kákics népzenei együttes folytatja a sort: varázslatos utazás a dunántúli és moldvai zenék mellett palóc, rábaközi, gyimesi, székelyföldi, csallóközi, dallamok világába!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!