Hírek

2016.02.16. 19:59

Egyre nagyobb szerepet kapnak a digitális tananyagok

Dunaújváros - Szakmai tankönyvekkel ismerkedhettek kedden a helyi pedagógusok a Dunaferr Szakközépiskola Villamostagozatának aulájában.

Szabó Szabolcs

Négy országos kiadó - Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal, Műszaki Könyvkiadó, Kereskedelmi és Idegenforgalmi Kiadó, Szega Books Kft. - részvételével kis tankönyv expóra várták a helyi Dunaújvárosi Szakképzési Centrum szaktanárait, pedagógusait és az intézmények vezetőit kedden délután. A szakemberek a korszerű digitális tananyagokkal is megismerkedhettek.

- Egy hasonló szegedi rendezvény alapján döntöttük el, hogy még tankönyvrendelések előtt a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum is megrendezi a saját szakmai tankönyvbemutatóját, amelyen négy országos kiadó mutathatja be kínálatát. Az intézményeink pedagógusai, szaktanárai már többször jelezték, a tankönyvek rendelése előtt szeretnék alaposabban megismerni a kiadványokat, és egyeztetni a kiadók képviselőivel. Minderre remek alkalmat nyújt ez a kiállítás - mondta el lapunknak Őszi Attila, a helyi szakképzési centrum vezetője, aki hangsúlyozta, a Dunaferr villamosipari tagozatán rendezett kiállításon is kiemelt figyelmet kapnak a digitális tananyagok, és az ehhez kapcsolódó innovatív fejlesztések, amelyek már most kulcsszerepet kapnak az átalakuló szakképzésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!