Egyre nagyobb szerepet kapnak a digitális tananyagok

2016. február 16., 21:11 szerző: Szabó Szabolcs fotós: Zsedrovits Enikő
komment
Dunaújváros - Szakmai tankönyvekkel ismerkedhettek kedden a helyi pedagógusok a Dunaferr Szakközépiskola Villamostagozatának aulájában.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Négy országos kiadó - Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal, Műszaki Könyvkiadó, Kereskedelmi és Idegenforgalmi Kiadó, Szega Books Kft. - részvételével kis tankönyv expóra várták a helyi Dunaújvárosi Szakképzési Centrum szaktanárait, pedagógusait és az intézmények vezetőit kedden délután. A szakemberek a korszerű digitális tananyagokkal is megismerkedhettek.

- Egy hasonló szegedi rendezvény alapján döntöttük el, hogy még tankönyvrendelések előtt a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum is megrendezi a saját szakmai tankönyvbemutatóját, amelyen négy országos kiadó mutathatja be kínálatát. Az intézményeink pedagógusai, szaktanárai már többször jelezték, a tankönyvek rendelése előtt szeretnék alaposabban megismerni a kiadványokat, és egyeztetni a kiadók képviselőivel. Minderre remek alkalmat nyújt ez a kiállítás - mondta el lapunknak Őszi Attila, a helyi szakképzési centrum vezetője, aki hangsúlyozta, a Dunaferr villamosipari tagozatán rendezett kiállításon is kiemelt figyelmet kapnak a digitális tananyagok, és az ehhez kapcsolódó innovatív fejlesztések, amelyek már most kulcsszerepet kapnak az átalakuló szakképzésben.

Szabó Szabolcs

2016. február 16., 21:11 szerző: Szabó Szabolcs fotós: Zsedrovits Enikő

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...