Hírek

2016.03.02. 20:56

Együtt pénteken

Dunaújváros - A pénteken este öttől a Bartók Kamaraszínház nagyszínpadán emlékezetes előadás kezdődik.

Pekarek János

A Harmincéves vagyok! címet viselő jótékonysági estet több városi kulturális intézmény és alkotóművészek támogatásával rendezik meg. Fellépnek a Bartók Kamaraszínház és a Bartók Táncszínház művészei. Ott lesz a város két másik, ugyancsak elmaradhatatlan és messze földön híres társulata, a Vasas Táncegyüttes és a Viadana Kamarakórus is.

A Bartók Aula Galériájában Rohonczi ROHO István rendezte be az árverezendő művek tárlatát Fotó: Zsedrovits Enikő

Emellett egyedi és különleges fellépő formációk is alakultak: Koszi Janka, Koós Hutás Áron és Oláh Dezső zenész trója. Varga Líviusz, Mikuli Ferenc és Kelemen Angelika együttese. Itt lesz a Jolly Jackers együttes is. Veres-Kovács Petra Subecz Tamással lép fel. Verset mond Vándor Éva, Bánfi Kata és Jankovics Péter . Fellép Papadimitriu Athina és lánya, Trokán Anna. Szalagakrobatika és karika, légtorna és függönyakrobatika elemekből álló artistaprodukcióval jelentkezik Szepessy Zsófia és Kőműves Csilla. Meglepetés a bohócés stand up comedy műsorszám! A művészeket zongorán kíséri Tótin Katalin. Az este két házigazdája Makranczy Zalán és Tőkés Nikoletta. De még ez sem minden! A kétrészes gálaműsor szünetében képzőművészeti árverést rendeznek, ugyancsak Pecsét István javára. A kikiáltó: Farkas Lajos, a dunaújvárosi Intercisa Múzeum igazgatója.

Az árverésre bocsátott művek már láthatók a Bartók Aula Galériájában. A kiállító művészek névsora: Brindza László, Gáspár Aladár, Kaszás Tamás, Keleme Marián Éva, Kiss Anna, Kiss Ervin Gábor, Kosztolányi György, Martinkó Márk, Móder Rezső, Nyitrai Mihály, Páhi-Fekete Noémi, Páhi Péter, Rohonczi ROHO István, Rozsnyai Sándor, Smuk Imre, Vachter János, Várnai Gyula. A belépőjegyek mellett támogató jegyek is vásárolhatók. Az előadást több vállalkozás is támogatja plakátokkal, szórólapokkal, emléktárgyakkal. Legyünk ott!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!