Hírek

2016.09.02. 18:40

Életre szóló, felejthetetlen emlék

Dunaújváros - Dunaújváros első embere, Cserna Gábor előtt mondta ki a boldogító igent Ollári Tímea és vőlegénye, Kalászi Balázs.

Káldor András

Ma már férj-feleségként ébredt Kalászi Tímea és Kalászi Balázs, akik tegnap Dunaújváros polgármesteri hivatalának rendezvénytermében fogadtak egymásnak örök hűséget. Az esküvő kuriózuma, hogy Kiss Zsuzsa anyakönyvvezető mellett Cserna Gábor is részt vett a a ceremónia lebonyolításában.

Kiss Zsuzsa rövid köszöntőjében nemcsak maga, hanem polgármester úr jókívánságait is tolmácsolta a fiatal házasulandók felé, majd a gyűrűk felhúzása után csókkal pecsételték meg esküjüket a fiatalok. Szóbeli nyilatkozatuk írásbeli megerősítése után pedig Cserna Gábortól vehették át az ezt igazoló házassági anyakönyvi kivonatot.

- Rendkívül nagy megtiszteltetés számunkra, hogy városunk polgármestere, Cserna Gábor is részt vett az esketésünkön. Az ennek emlékét megörökítő fotókat gondosan eltesszük, és ha már utódok szaladgálnak körülöttünk, jó szívvel mesélünk majd nekik életünk legszebb napjáról - mondták el boldogságtól sugárzó arccal az ifjú házasok a polgári szertartás után.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!