Hírek

2016.05.24. 13:19

Elfogták a Szórád Márton úti renitens férfit: lopás, rongálás, zaklatás írható a számlájára

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság elfogta és őrizetbe vette azt a férfit, aki a hétvégén a Szórád Márton úton történt rongálásokkal gyanúsítható.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat F. Attila Imre 33 éves dunaújvárosi lakossal szemben lopás, rongálás és zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított május 21. és 23. között Dunaújvárosban, egy Szórád Márton úton lévő társasházban több sértett sérelmére követett el rongálás bűncselekményeket, a házban lévő szépségszalonba betört és különböző kozmetikai cikkeket eltulajdonított, majd a ház előtt parkoló személygépkocsit maró anyaggal leöntötte.

Fotó: FMRFK

A férfi azzal is gyanúsítható, hogy a fenti időben az Esze Tamás és Táncsics Mihály utcában lévő társasházakban is rongálást követett el és a Csokonai téren megrongált még egy személygépkocsit.

A dunaújvárosi rendőrök a férfit beazonosították és május 23-án reggel az utcán elfogták. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozást az illetékes ügyészségen - közölte a rendőrség kedd délután.

Korábbi cikkünk a témáról: Egy-két ember képes megkeseríteni sokak életét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!