Hírek

2016.06.16. 11:25

Elgázoltak egy gyalogost - jelentkezzen, aki látta a balesetet!

A dunaújvárosi rendőrök kérik, hogy jelentkezzen, aki tanúja volt a Kossuth Lajos utca-Bartók Béla utca kereszteződésében történt gyalogosgázolásnak.

Szabó Szabolcs

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása vétség gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendőrség információi szerint egy ez idáig ismeretlen gépkocsivezető csütörtök 7 óra 20 perckor a Dunaújváros, Kossuth Lajos utca-Bartók Béla utca kereszteződésében lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelyen elütött egy 20 éves férfit, majd a helyszínről megállás nélkül továbbhajtott. A baleset következtében a gyalogos könnyű sérülést szenvedett.

A nyomozás során információ merült fel, hogy egy közelben tartózkodó személy feljegyezte a balesetet okozó jármű forgalmi rendszámát.

 

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felírta az elkövető rendszámát, tanúja volt a balesetnek, vagy azzal kapcsolatban egyéb érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!