Hírek

2014.02.17. 14:04

Elhunyt dr. Kukorelli Sándor

Dunaújváros – Méltósággal viselt betegségét követően, életének ötvennegyedik évében elhunyt dr. Kukorelli Sándor, városunk jegyzője.

Dr. Kukorelli Sándor már középiskolásként is a jogi egyetemre készült. Elvégezte a kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolát, dolgozott a Dunavidéki Vendéglátó Vállalatnál, az Arany Csillag Szálloda üzletvezető-helyettese, étteremfőnöke volt a kilencvenes években. A jogi egyetem felé vezető közigazgatási pályafutása 1992-ben indult, amikor megpályázta és elnyerte az önkormányzat szabálysértési ügyintézői állását. Elvégezte az Államigazgatási Főiskolát, utána a Pécsi Tudományegyetemen doktorált jogászként 2000-ben. Az önkormányzatnál 1996 áprilisában nevezték ki a vállalkozói és szabálysértési csoport vezetőjének, 2003-tól pedig szervezési és jogi csoportvezető lett, majd  2006-tól jegyzői kinevezéséig, 2011-ig irányította a szervezési és jogi irodát. Dunaújváros önkormányzata, a polgármesteri hivatal valamennyi dolgozója osztozik dr. Kukorelli Sándor családjának gyászában, aki méltósággal viselt betegségét követően 2014. február 17-én a délelőtti órákban eltávozott. Legyen neki könnyű a föld! Nyugodjék békében.!

Címkék#gyász

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!