Hírek

2016.06.03. 18:35

Elismerések átadásával zárult a tavaszi kurzusunk

Dunaújváros - Aranytoll-díj és oklevelek átadásával zártuk a Pannon Lapok Társasága népszerű Sajtó és Tanulás (SÉTA) Programjának tavaszi kurzusát. Várjuk vissza középiskolásainkat!

Körmendi Erzsébet

Örömteli és különleges esemény volt pénteken szerkesztőségünkben: Várkonyi Zsolt, a Dunaújvárosi Hírlap lapigazgató főszerkesztője elismeréseket adott át azoknak a középiskolásoknak, akik kimagasló teljesítményt nyújtottak a Pannon Lapok Társasága (PLT) évtizedek óta sikeres SÉTA-programjának héthetes, tavaszi kurzusában.

A legrangosabb, PLT-szintű díj az Aranytoll, amelyet Bodor Regina, a DSZC Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskolája és Szakiskolája 10/2 osztályos tanulója vehette át.

Vámosi Nikolett, Móró Ákos és az Aranytoll-díj boldog tulajdonosa, Bodor Regina (a fotóról hiányzik Nagy Johanna és Fónad Viktória) Gratulálunk diákújságíróink sikereihez! Fotó: Ady Géza

Reginán kívül oklevéllel jutalmaztuk Vámosi Nikolettet, a DSZC Rudas Közgazdasági Szakközépiskolája 11/d osztályos tanulóját, Móró Ákost, a DSZC Hild József Szakközépiskolája, Szakiskolája 10/a osztályos diákját Nagy Johannát, a Pannon Oktatási Központ 11. osztályos tanulóját és Fónad Viktóriát, a DSZC Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskolája, Szakiskolája 12/1 osztályos diákját. Valamennyien nagyon szépen dolgoztak, remek írásokkal lepték meg szerkesztőségünket. A kurzus végén sem engedjük el a kezüket. Aranytollas „újságírópalántánk" Bodor Regina egy négynapos DUDIK-bérletet is kapott ajándékba lapigazgató főszerkesztőnktől, és lehetősége lesz arra, hogy a rendezvényről tudósító csapatunk tagja legyen. Móró Ákos pedig azt ígérte, ír a magyar serdülő röplabda válogatott finnországi edzőtáboráról és a Hild röplabdázó diákolimpikonjainak vb-szerepléséről is a nyáron - mert tagja mindkét csapatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!