Hírek

2017.03.15. 20:30

Kollégáink, akiket dicséret illet - Elismerést vehettek át a szabad magyar sajtó napja alkalmából

Dunaújváros - A szabad magyar sajtó napján, március 15. előestéjén, kedden szerkesztőségünk közössége is köszöntötte legjobbjait.

Szabó Szabolcs

Mint arról ünnepi számunkból már értesülhettek, a Dunaújvárosi Hírlap szerkesztősége idén is - titkos szavazással - megválasztotta legjobbjait. A voksoláson ezúttal három kiváló lapkészítő szakember diadalmaskodott: Bajusz György, Horváth László és Ady Géza.

Ady Géza, Bajusz György és Horváth László - díjazottjaink a Hírlap sajtónapi ünnepségén Fotó: Balla Tibor

Az elismeréseket a legkiválóbbaknak március 14-én, kedden adta át Várkonyi Zsolt lapigazgató főszerkesztő, aki köszöntőjében a következőket hangsúlyozta:

- Köszönettel tartozunk kiváló kollégáinknak, akik nap mint nap bizonyítják rátermettségüket és felkészültségüket szakmájuk minden egyes területén. A sajtónap alkalmából ezúton is elismerjük felelősségteljes munkájukat, amellyel jobbá teszik közösségük mindennapjait.

A sajtónapi ünnepségen elismerést vehetett át Bajusz György, a DH legendás tördelő és digitális szerkesztője, kiváló mezőföldi tudósítónk, Horváth László, és a fotórovat emblematikus munkatársa, Ady Géza.

Az ünnepséget követően a DH munkatársai kötetlen formában folytatták a programot, amelyből természetesen nem hiányozhattak a kulináris élvezetek sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!