Hírek

2016.05.25. 14:50

Elkészült a szavazólap

Dunaújváros - A helyi választási bizottság a szavazólap adattartalmának elfogadása miatt ülésezett szerda délelőtt.

Körmendi Erzsébet

A szavazólap-mintát tanulmányozták a helyi választási  bizottság tagjai: dr. Bakos Károly (b), dr. Balog Edina, dr. Hanák Tamás, Molnár József, dr. Móricz Zoltán és Csajbók Lóránt Ákos

A Nemzeti Választási Iroda (NVI) elkészítette a szavazólapot, amelyen voksolhatnak a választópolgárok a Dunaújváros 04-es számú egyéni választókerületében június 5-re kiírt időközi helyi önkormányzati képviselő-választáson. Az NVI jelölte ki szerdát, amikor feltöltötte az informatikai rendszerbe a mintát, és a bizottságnak döntenie kellett annak adattartalmáról. A szavazólap sablon formátumban készült, a korábban kisorsolt sorrendben, egymás alatt szerepel rajta a jelöltek neve. A nevek mellett a kört találják majd, amelybe az egymást metsző vonalakkal leadhatják voksukat jövő vasárnap. A jelölőszervezetek emblémája, valamint a jelölőszervezetek neve is szerepel a szavazólapon, amelynek adattartalmát elfogadta a helyi választási bizottság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!