Hírek

2013.10.03. 15:50

Kádár-völgyi lépcső felújítás - Ellopták az új korlátokat

Dunaújváros - Plusz beruházásként a Kádárvölgyi két lépcső mellett az összekötő járda is megújul. A teljes munkával napokon belül elkészülnek, még úgy is, hogy tolvajok jártak a területen.

Gallai Péter

Nyeste Balázs (b) és Petrik András dolgozik az építkezésen

A teljeskörű felújítást a DVG Zrt. végzi, a közel négymillió forintos beruházás a végéhez közeledik, de keddre virradóra nem várt problémával szembesültek a cégnél. A részletekről Mádai Balázs vezérigazgató tájékoztatott: – Az éjszaka során kitörték az új korlátokat, három tagnyit vittek el. Az elemek újragyártása és felületkezelése negyedmillió forintba került. A közelben lakók hallották a zajt, de mire a rendőrség kiért, a tettesek már eltűntek. Természetesen megtettük a feljelentést, de mivel munkaterületről vitték el az anyagokat, a kivitelezőnek kell felelnie a kárért. Amikor friss volt a beton, vagy az elemeket vittük ki, éjszaka őriztük a területet, azt gondoltuk, most már nem kell... A kollégák rohamtempóban legyártották az új korlátokat, amik a helyükre is kerültek, így a munka nem késik, a lépcső elkészül a héten. Mádai Balázs hozzátette: menet közben új elem került a beruházásba. A két lépcső közötti aszfaltos járdát is felújítják, a városlakók szombaton, de legkésőbb hétfőn vehetik birtokba az átjárót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!