Hírek

2017.04.14. 16:01

Előszálláson kirobbanó siker volt a jótékonysági est

Előszállás - Közel másfél millió forintot gyűjtöttek Barabás Virág gyógykezelésére egy előszállási jótékonysági esten.

Pekarek János

Csodálatos este volt!

Akadt olyan, meglett, tekintélyes férfiú a közönség soraiban, aki többször is könnyekre fakadt az érzelmektől...

Csütörtökön este jótékonysági estet rendeztek az előszállási művelődési házban Barabás Virág javára. Ő az a tizenhat éves daruszentmiklósi lány, aki egy fatális baleset következtében megbénult és megnémult.

Barabásné Balog Kriszta, Virág édesanyja, Azari Zsolt jégkorongozó, és az Acélbikák felajánlása: 220 ezer forint Virágnak!

A remek műsorban felléptek: az előszállási gyermek mazsorettcsoport, Tóth Kriszta rocklady, az előszállási Gett Dance táncegyüttes, akikkel Oláh Alex énekes is együtt szerepelt, Fafka Júlia népdalénekes, az előszállási néptáncosok, Szávolovics Gabriella dalénekes, és a Princess hegedűtrió.

Az est műsorvezetője az M4 tévécsatorna riportere, Eper Márton volt.

A Barabás család az előszállási jótékonysági esten (balról): az édesanya, az édesapa, Barabás Sándor, és akiért az egész lezajlott: Barabás Virág, aki már sokkal jobban érzi magát! Fotó: Balogh Tamás

A műsor előtt a színpadon adta át Virág édesanyjának Azari Zsolt a dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapat felajánlását, 220 ezer forintot, ami három mezük árverezéséből származott.

A műsorral egyidőben az előszállási templomban imádkoztak Barabás Virág gyógyulásáért: őt ebben a templomban kereszteltek meg.

A pazar este vitathatatlanul legnagyobb sztárjai: a Princess hegedűtrió a színpadon

A műsor végén a szervezők (Tábiné Nyúl Gabriella, Lombos Anett, Fáncziné Nyul Gabriella és Makovics Dávid) jelentették be az est eredményét, ami egymillió-négyszáz- negyvenötezer-nyolcszáötven forint. Ez cégek és magánszemélyek felajánlásaiból, belépődíjakból, támogatói jegyekből, kézműves tárgyak eladásából, festmények (Smuk Imre és Dániel Edit alkotásai) árverezéséből jött össze. A pénz a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány számlájára kerül. Az összeg egy évig fedezi Virág gyógykezelését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!