Hírek

2014.08.21. 15:35

Jobbik: elszámoltatás, felelősség és aláírások

Dunaújváros - A Jobbik irodaházban lévő irodájában várják azokat, akik változást szeretnének, támogatják a képviselőjelöltjeiket és őt, mint polgármester-jelöltet - mondta Pintér Tamás.

Körmendi Erzsébet

Pintér Tamás, a Jobbik helyi elnöke hangsúlyozta, a szocialista kormányok és városvezetés fő bűnének a vasmű áron aluli eladását tartja, a fideszeseknek pedig azt veti a szemükre, hogy nem állították meg a politikusbűnözést.

Az önkormányzat 2004 őszén adta el tulajdonában lévő Dunaferr-részvényeket a Donbassz-Duferco konzorciumnak 500 millió forintért. Pintér feljelentése alapján tavaly októberben rendeltek nyomozást különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlenkezelés miatt a részvények értékesítése ügyében. Új fejlemény: a legfőbb ügyészség a nyomozást meghosszabbította szeptember 14-ig, és igazságügyi-tőkepiaci szakértőt rendel ki, hogy meghatározza a részvények piaci értékét és megállapítsa, hogyan hatott a tranzakció az önkormányzat gazdálkodására.

Címkék#Jobbik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!