Hírek

2016.08.09. 06:46

Elvitték a táskáját? Jelentkezzen!

A dunaújvárosi rendőrök várják annak a hölgynek a jelentkezését, akinek a válláról letépte a táskáját egy férfi a Balogh Ádám utcában.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt Cs. Ádám Péter ellen.

A férfit azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy 2016. július 27-én dél körül Dunaújvárosban, a Földes Ferenc ligetben földre lökött egy nőt és kitépte a táskáját a kezéből, majd elmenekült.

A megalapozott gyanú szerint a férfi ugyanezen a napon délelőtt Dunaújvárosban, a Balogh Ádám utcában is letépte egy hölgy táskáját és azzal a Kiskohász étterem mögötti terület irányába elfutott, de a sértett nem tett feljelentést az ügyben.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy akitől a fenti módon elvitték a táskáját, vagy aki a bűncselekményekkel kapcsolatban éremleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Címkék#rablás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!