Hírek

2017.01.25. 19:05

Ének, zene, tánc, színház - Gálaműsorra készül a városi óvoda

Dunaújváros – Február 4-én hagyományteremtő gálával jelentkezik a Dunaújvárosi Óvoda. Összefogás több nemes célért.

Szabó Szabolcs

– Számos okunk volt arra, hogy éppen most jelentkezzünk ezzel a gálaműsorral. Egyrészt a Dunaújvárosi Óvoda számos kulturális és művészeti értékkel bír, amelyet érdemes megmutatni a nagyközönségnek is. Óvodapedagógusaink és a tehetséges gyerekek is rendre fellépőik a városi, nagy rendezvényeknek is, ezért úgy éreztük, ideje, hogy mi magunk is színpadon mutassuk be ezen értékeinket.

A rendezvény másik pillére a jótékonykodás és az adománygyűjtés. Egy legutóbbi központi felmérés rámutatott: ideje lenne korszerűsíteni a tagóvodáink játszóparkját. A gála jótékony forintjaiból ezt is szeretnénk finanszírozni – mondta el lapunk megkeresésére Gyenes Józsefné , a Dunaújvárosi Óvoda vezetője, aki elárulta, már fogynak a jegyek a gálára, így itt az ideje még időben megváltani a belépőket, nehogy lemaradjunk e remeknek ígérkező kulturális csemegéről.

Mai és egykori óvodások is színpadra lépnek a Bartókban
Fotó: Ady Géza

Gyenes Józsefné lapunknak hangsúlyozta, a gálára hónapok óta készülnek a fellépők, szeretnék egy különleges estével meglepni a Bartók közönségét február 4-én. Lássuk hát, kiket is köszönthetünk majd a színpadon:

A Százszorszép tagóvoda néptánccsoportja, a Dunaújvárosi Vasas Táncegyüttes fiatal tehetségei, Deák Viktória - népdalok, Tótin Szilvia - Tótin Katica - Tótin István: családi koncert, a Gárdonyi Géza Általános Iskola balett-tagozata, Klép Tamás - ének, óvodapedagógusok táncműsora, Őze Áron és Szabó Bence - vers, Veres-Kovács Petra és Subecz Tamás - ének, a Római városrészi tagóvoda színpadi műsora, Csadi Zoltán - ének, óvodapedagógusok és a Móricz iskola kórusának közös fellépése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!