Hírek

2015.03.05. 16:25

Január hónap legjobb diákjai

Dunaújváros - Cserna Gábor polgármester a közgyűlési teremben köszöntötte csütörtökön január hónap legjobb diákjait.

Körmendi Erzsébet

Fotó: Ady Géza

A városvezető bevezetőjében örömét fejezte ki, hogy ilyen sokoldalú gyerekeknek adhatja át az elismerést, egyben köszöntötte, köszönte a felkészítő pedagógusok munkáját is.

Majd sorra szólították a díjazottakat. Az Arany iskola angol klubjának negyedik osztályos tanulói: Csató Tamás, Éliás Dalma és Hederics Norbert. A Dózsa iskola mesemondója és szavalója, Szücs Bátor Máté. A Gárdonyi iskola tankerületi történelem versenyen első helyezést szerzett nyolcadikosai: Dénes Döme, Csendes Adrián és Jakus Luca. A Hild iskolából a Dunaújváros PASE igazolt, 11. osztályos tanulója, Harsányi István. A Móra iskolából Oláh Attila, aki a sport mellett számos más területen is jeleskedik, emellett kitűnő tanuló. A Pannon Oktatási Központból kiadónk, a Pannon Lapok Társaságának Aranytollal kitüntetett diákja, Szűcs Fédra. A Vasvári iskola negyedik osztályos angol nyelvi csapata, amely első lett a városi versenyen: Duka Eszter, Mózes Márk és Piszman Sándor. A Sándor Frigyes Zeneiskolából Hegyi Zoltán jazz zenész.

S most volt jelen a következő hónap díjazottjai közül a Széchenyi iskola Bolyai matematikaversenyen eredményesen szereplő Ádám Anna, Jójárt Bence, Vitéz Damián, Kardos Milán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!