Hírek

2017.07.04. 17:10

Eredményes letta Bánki pályázata

Két szakképző intézmény esetében is hétfőn bírálták el a beadott igazgatói pályázatokat. Csak az egyik sikeres.

Balla Tibor

A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum két intézményének élére írt ki pályázatot, hétfőn a Bánki és a Dunaferr iskola tagintézmény-vezetői pályázatáról született döntés. A Bánki esetében az érvényes és eredményes pályázati elbírálás után Schőn Beatrix öt éven keresztül igazgathatja az iskolát, a Dunaferr iskola esetében viszont nem volt eredményes a pályázat.

Dunaújvárosi SZC Dunaferr Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája tagintézmény-vezetői pályázata eredménytelen lett. Itt tehát új pályázat kiírása szükséges, a tagintézmény-vezetői munkakört betöltő személy kinevezéséig, a jogszabálynak megfelelően, a helyettesítési rend alapján kell a vezetői feladatokat ellátni.

Schőn Beatrix lapunk kérdésére elmondta, idén ketten pályáztak a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Bánki Donát Gimnáziuma és Szakközépiskolája tagintézmény vezetői státuszára, a műszaki igazgatóhelyettes Müller Attila és ő maga. A korábbi igazgató, Gyöngyössy Csaba nem pályázott. A nyertes, Schőn Beatrix már gyakorlottan kezdi meg vezetői ciklusát, hiszen megbízott igazgatóként egy tanévet már maga mögött tudhat, amely alatt kiegyensúlyozott kapcsolatot alakított ki a tantestülettel, a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum vezetésével és a Dunaújvárosi Egyetem irányítóival. A frissen kinevezett igazgató annyit elárult, radikális változtatásokra nem készül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!