Hírek

2015.05.05. 14:48

500 adag ételt osztanak ki a ligetben

Dunaújváros - Három sportszervezet közös összefogása révén ötszáz adag ételt osztanak ki a rászorulóknak csütörtökön délután egytől a Petőfi ligetben.

Gallai Péter

A Dunaújváros PASE, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és a Dunaferr DF Renalpin futsal csapata ételosztást tart május 7-én, csütörtökön 13 órától a Petőfi ligetben, a menü babgulyás lesz kenyérrel. Az 500 adag ételt a Fészek Tanétterem konyhája készíti. Az érkezők a helyszínen felállított sörpadoknál fogyaszthatják el az ebédet, akik éthordóval jönnek, azok haza is vihetnek a gulyásból. Elsősorban alacsony jövedelemből élő idős embereket, többgyermekes, halmozottan hátrányos helyzetű családokat, és nehéz körülmények között élőket várnak, de mindenkit szeretettel fogadnak, aki jól akar lakni.

Tóth Imre, a DLSZ Társadalmi Felelősségvállalás Bizottságának elnöke: - A babgulyásból szerencsére bőségesen lesz, így repetázni is lehet majd. Azt már most jelzem, hogy ez nem egyszeri alkalom, ismét sokan segítenek bennünket, amit ezúttal is köszönünk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!