Hírek

2016.12.22. 18:25

Ételosztás több helyen

Dunaújváros - Több önkéntes csapat, jótékonysági szerveződés és civil kezdeményezés is gondol az ünnepek idején a rászorulókra. Ételosztással segítenek.

Szabó Szabolcs

Iván László, a 6. választókörzet képviselője a DH-nak elmondta, a körzetében lakó, nehéz anyagi helyzetben lévő polgárokat kívánja segíteni azzal, hogy december 23-án, pénteken 14 órától az Esze Tamás utca 13. szám előtt - egykori vöröskereszt-iroda - 100 adag halászlevet oszt majd szét.

Sokan tesznek azért, hogy délután a rászorulóknak is jusson némi figyelem – és egy tál étel Fotó: Ady Géza

Emellett 50 adagot kíván kiszállítani további rászorulóknak, előzetes egyeztetés és bejelentkezés alapján, amelyet a következő telefonszámon lehet megtenni: 06-20-4466671. Iván László kitért arra is, kéri, hogy csak a valóban rászorulók jelentkezzenek, a halászlé átvételekor pedig lakcímkártyával kell igazolni, hogy aki a meleg ételt átveszi, az valóban a 6-os körzetben él.

Szintén pénteken délután fél háromtól hagyományos karácsonyi ételosztására várja a rászorulókat a Corner kávéház mellett a Boldog Délután önkéntes civil szerveződés, ők terveik szerint közel 250 adag töltött káposztát, süteményeket és gyümölcsöt kínálnak majd a nélkülözőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!