Hírek

2015.03.30. 17:54

Ezúttal is sokan adakoztak a Bugyik család részére

Dunaújváros - Jótékonysági esttel próbált segíteni a nehéz helyzetbe került Bugyik családnak az Aranydaru Szállítómű Nyugdíjas Egyesület és a felhívásukhoz csatlakozó fellépők sokasága.

Szabó Szabolcs

Nem először mutatta meg erejét és segítő szándékát az Aranydaru Szállítómű Nyugdíjas Egyesület, amely a múlt héten szombaton rendezett jótékonysági estet a Bugyik család megsegítésére.

Az édesanya halála miatt három kislányát egyedül nevelő Bugyik Károlyról és gyermekeiről már többször is olvashattak lapunkban.

Mint ismert, a számos felajánlás és adomány mellett az utóbbi hónapokban több jótékonysági est bevételével is segítették a családot. A hónap elején, a református templomban rendezett eseményen például 210 ezer forint jött össze.

Fotók: Ady Géza

Az Aranydaru Szállítómű Nyugdíjas Egyesület szervezésében szombaton, a Munkásművelődési Központ színháztermében a Széchenyi István Gimnázium diákjai, a Sándor Frigyes Zeneiskola növendékei, Mulatós Miki, az Írisz Versszínpad tagjai, valamint Horváth Ági és Farkas András, Szöllősi István, Csuhai Erzsi és Szaksz Gabriella színésznő remek produkciókkal szórakoztatta a szépszámú közönséget.

A szervezők részéről Sümegi Lajos arról tájékoztatta lapunknak hogy, a jótékonysági esten 70 ezer forint forint jött össze Bugyik Károly és kislányai támogatására. A befolyt összeget a család a rezsiköltségek fedezésére fordítja majd.

A szervezők ezúton is köszönik minden fellépőnek és felajánlónak a nagylelkű támogatást és önzetlen segítséget.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!