Hírek

2013.01.17. 14:40

Fegyveres rablás Dunaújvárosban

Fegyveres rablás történt csütörtök délben a Dózsa György úton található Ibusz irodában - mindezt a helyszínelő rendőrök is megerősítették a Dunaújvárosi Hírlapnak.

Szabó Szabolcs

Az elkövető a déli órákban ment be az utazási irodába, és kezében egy – feltehetően - fegyverrel követelte a bevételt. Az üzlet alkalmazottjai a követelésének eleget téve átadták pénzt, amivel a rabló ismeretlen helyre távozott - áll a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásában.

A helyszíni szemle jelenleg is  folyamatban van, illetve a forrónyomos szolgálat nagy erőkkel kezdte meg az elkövető felderítését.  A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást indított ismeretlen tettes ellen, jelentős értékre fegyveresen elkövetett rablás büntet miatt

Információink szerint a dolgozók mellett több vevő is tartózkodott az üzletben a bűncselekmény elkövetésekor. A rendőrök jelenleg is helyszínen tartózkodnak, az irodát kordonnal vették körül. A városból kivezető utakat is fokozottan ellenőrzik a rendőrök.

Fotó: Vohlmann György

Nem először követtek el rablást a Dózsa György úton található Ibusz iroda ellen. 2011 november 18-án egy férfi lépett be napszemüvegben és sapkával a fején az irodába, majd fegyverrel a kezében az ott dolgozó alkalmazottakat a pénz átadására szólította fel. Az alkalmazottak a páncélszekrényből átadták neki a pénzt, majd ezt követően az elkövető ismeretlen helyre távozott. Emellett a szomszédos mobilszolgáltató márkaboltot is megtalálták már a bűnelkövetők.

A csütörtöki rablás pontos körülményei még nem ismertek. A rendőrség későbbre ígért bővebb tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!