Hírek

2016.11.29. 15:50

Felelős foglalkoztató az egyetemünk - Számukra fontos a társadalmi felelősségvállalás

Dunaújváros - A Dunaújvárosi Egyetem társadalmi felelősségvállalásáról tartottak sajtótájékoztatót tegnap délelőtt, stílusosan a DUFiókák Családi Napköziben.

Balla Tibor

Dr. András István rektor elmondta, a Dunaújvárosi Egyetem pályázatot nyújtott be az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. kiírására. Ennek kapcsán kaptak egy oklevelet, és részt vettek egy eseményen is, ahol elismerték a felelős foglalkoztatókat.

Úgy értékelte, hogy a beadott pályázattal jól szerepeltek, és jövőre újra szeretnék beadni a jelenlegi tevékenységeikkel kiegészítve. Bíznak benne, hogy akár díjat is tudnak majd nyerni.

Dr. Horváth Miklós, Dr. András István és Barta Zoltán a tájékoztatón
Fotó: Zsedrovits Enikő

Mint mondta, van is olyan tantárgyuk, hogy társadalmi szerepvállalás, szociális párbeszéd, hogy a hallgatókban felélessze azt az igényt, hogy hogy tudunk felelősen gondolkodva tenni a környezetünkért.

Barta Zoltán innovációs és pályázati igazgató az elismerésről szólva kiegészítette azzal, hogy egyedülálló az egyetem számára , hiszen a felsőoktatási intézmények között egyedül a Dunaújvárosi Egyetem kapott elismerést. Ezek után ismertette a Családi napközi működését.

Dr. Horváth Miklós a Műszaki Intézet igazgatója a középiskolákkal közös projekteket ismertette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!