Hírek

2015.06.12. 20:10

Félidőben a Duna-parti DUDIK

Dunaújváros – Pénteken is remek csapatok követték egymást a fesztivál kisszínpadán. A java még hátra van!

Szabó Szabolcs

Azt már legutóbbi bejelentkezésünk alkalmával is rögzítettük, hogy a kisszínpad nem minőségi jelzőt takar, hiszen a Halott Pénzzel közel egy műsorsávba besorolt helyi menő, a BeatKOHO is nagyot szólt a csütörtök éjszakában, bár tény, egy nagyobbacska műsorközlő tábla azért elférne a második számú fesztiváldeszkák környezetében. A tanácsadás után vissza a péntek esti adaghoz. A kisszínpadon ezúttal a Kloggs majd a RockBox, később pedig a Margaret Island szórakoztatta az egybegyűlteket.

Remek hangulatú bulit nyomot péntek este a Rockbox. Fotó: Zs.E.

A csütörtöki hangulatos felvezetés után pénteken már teljes üzemben zakatolt a fesztiválmozdony a Duna-parton.

Képes összegzésünk egy komolyabb kutatás része, amelyben a fesztiválozók óráról órára változó magatartását próbáljuk feltérképezni.

A sportsajtó örökérvényű szakzsargonjából merítve: kemény második félidőnek nézünk elébe az előttünk álló DUDIK-víkenden. Ha az első két fesztiválnap – plusz az egyre izmosodó kánikula – még nem viselte meg kellően a szervezetet, akkor ideje előkaparni rejtett anyagi tartalékainkat és számot vetni az eljövendővel, mert valóban két, bátran kihagyhatatlannak ígérkező nappal csalogat a térség legnagyobb könnyűzenei seregszemléje az Alsó Duna-parton.

A kutatási anyagunkból szőtt tanulmányunkat napokon belül élesítjük, addig is vigyázó tekintetünk a DUDIK népét szemlézi.... Fotók: Zsedrovits Enikő

A pénteki móka képes összefoglalóját egyaránt ajánljuk a már megfáradt és a most alapozó fesztiválközönségnek.



 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!