Hírek

2017.06.14. 20:20

Felkészültek a DUDIK rajtjára - A rendezvény ideje alatt félpályás útlezárás lesz!

DUNAÚJVÁROS - Kővári Dániel, a Dunaújvárosi Egyetem EHÖK elnökének tájékoztatása szerint minden előkészület a legnagyobb rendben és a legjobb ütemben halad, s a többi között szúnyoggyérítés is történt a csütörtökön kezdődő DUDIK helyszínén.

Gallai Péter

Csütörtökön, azaz ma rajtol az alsó Duna-parton egy újabb nagy rendezvény, a négy napon át tartó DUDIK. A zenei és művészeti fesztivál minden helyszíne már állt szerdán, ma pedig érkeznek a szponzori eszközök, a biztonsági szolgálat pedig telepíti a kamerarendszert.

A fesztiválozók zavartalan szórakozása érdekében, Dunaújváros MJV önkormányzatának - a város kiemelten támogatja a rendezvényt - külön megrendelésére szerdán napnyugtát követően, a hét végi szúnyoggyérítés után, egy újabb földi és légi szúnyoggyérítés volt a Duna-parton.

Szerdán már nagyüzemben folyt az építkezés
Fotó: Zsedrovits Enikő

Fontos információ, hogy a helyszínre levezető lépcsőt biztonsági és kényelmi okok miatt kivilágítják, valamint a fesztivál területe mellett félpályás útlezárás lép életbe.

Egyébként a szervezők kérése az: aki csak teheti, érkezzen gyalogosan a már említett lépcsőn keresztül. Ami pedig a menetrendet illeti: a kempingezők már ma 12 órától elfoglalhatják helyeiket, a hivatalos kapunyitás pedig 16 órakor lesz!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!