Hírek

2013.10.16. 13:50

Fergeteges: négyszázan mulattak a baracsi szüreti mulatságon

Páratlanul jó visszhangja van az idei baracsi szüreti felvonulásnak és bálnak, amelyet a Nagycsaládosok Egyesülete szervezett meg, immáron tizenhetedik alkalommal.

Körmendi Erzsébet

Az egész napos, falut megmozgató felvonulás és éjszakai bál szombaton volt. A menet a templomosi buszfordulótól indult, és végigjárta a település főbb utcáit. Az előre kijelölt állomáshelyeken süteményekkel, frissítő italokkal várták a környékbeliek a felvonulókat, a táncosok pazar műsorral hálálták meg mindenütt a kedves vendéglátást. A kisbíró, Suplicz Mihály poénosan invitálta a nézelődő falubelieket a bálba. A szüreti mulatság megtisztelő bírói és bírónéi posztját idén Klauz Károly és felesége, Bozor Zsuzsanna töltötte be.

Klauz Károly és felesége, Bozor Zsuzanna volt a bíró és bíróné (Fotó: amatőr)

Az este kezdődött bál is fergeteges volt: a térségi vendégekkel együtt mintegy négyszázan mulattak a faluházban. A hangulatot modern táncosok, valamint a Baracs Táncegyüttes és a Kiscsapás Táncegyüttes tagjainak műsora alapozta meg, a nagykarácsonyi zenekar pedig fokozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!