Hírek

2017.07.02. 18:05

Rovacsek Gabriella: Fiatalon tartja egy kisember, mellette nincs tunyaság

DUNAÚJVÁROS Rovacsek Gabriella a legutóbbi "Élet - Stílus" napon a legjobb teljesítménnyel büszkélkedhetett a fogyni és életmódot váltani akaró hölgyek közül.

Balogh Tamás

Az eredménye minden valószínűség szerint egészségesebb állapotot, előnyösebb külsőt és egy ajándék kerékpárt is hozott a számára.

- Az Amál vendégeként értem el ezt a kiváló eredményt. Az ismeretségünk még az ő városba érkezésétől számítható, amikor az első konditermét az MMK-ban nyitotta meg. Ott kezdtem el hozzá edzésre járni és fogyókúrázni. Azóta kisebb-nagyobb megszakításokkal követem őt. A mai díjamnak nagyon örülök, pillanatnyilag meg vagyok elégedve, de még messze van a cél.

Rovacsek Gabriella

Február óta harminchárom centiméterrel lettem vékonyabb. Nem haltam éhen, igazából könnyen ment. Amikor az ember rájön arra, hogy mit, mikor és hogyan ehet, és eleget mozog hozzá, akkor nem is olyan nehéz a feladat. Szerencsés alkat vagyok, semmi problémám sincs az egészségemmel. Vérnyomás, vércukorszint, minden rendben van. Még minimum tíz-tizenkét kiló és sok-sok centi leadása van a tervemben. Engem fiatalon és kondiban tart egy ötéves picurka. Nem lehet mellette eltunyulni!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!