Hírek

2013.03.21. 19:39

Fidesz: aláírásgyűjtési akció a rezsicsökkentés érdekében

Dunaújváros - A Fidesz helyi szervezete sajtótájoztatón jelentette be, kilenc héten át a rezsicsökkentés érdekében aláírásgyűjtési akciót tartanak városszerte.

Szabó Szabolcs

Magyarország nem hagyja magát címmel tartott sajtótájékoztatót a Fidesz dunaújvárosi szervezete csütörtökön délután. Cserna Gábor, a helyi szervezet vezetője elmondta, csatlakoznak a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője, Rogán Antal által indított aláírásgyűjtési kezdeményezéséhez, amelynek célja, hogy támogassa a kormány célkitűzéseit a rezsicsökkentés érdekében vívott harcban.

- Európában a magyar kormány az egyetlen, amely felvállalta, hogy a rezsiköltségek mérséklésével csökkenteni kívánja a családok terheit. A szociális közműtörvény célja, hogy legalább tíz százalékkal csökkenjenek a családok rezsikiadásai, és erről a szolgáltatók, amelyek korábban extraprofitot zsebeltek be, tájékoztassák a lakosságot - fogalmazott Cserna Gábor, aki hozzátette, a Vasmű út 41. szám alatt található Fidesz irodában minden munkanap délelőtt 10-től este hat óráig várják a támogató aláírásokat. Pénteken a Dózsa Mozi előtti téren, szombaton délelőtt a városi piacon, délután pedig a DPASE focicsapat mérkőzésén, a városi stadionnál gyűjtik az aláírásokat. A tájékoztatón részt vett a Nagy Zoltánné, közgyűlési képviselő, a Védőháló Alapítvány titkára, aki elmondta, a rezsicsökkentés nem a Fidesz, nem a kormány, hanem a magyar családok ügye, hiszen sokaknak jelent gondot a számlák kifizetése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!