Hírek

2014.11.17. 14:32

Fokozott ellenőrzés Dunaújváros térségében

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést rendelt el a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság illetékességi területére.

A rendőrök 2014. november 18-án 10 óra és 18 óra között a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság illetékességi területén fokozott ellenőrzést tartanak. A megerősített rendőri jelenlét célja a passzív biztonsági eszközök, különösen a biztonsági övek, gyermekbiztonsági rendszerek és a motorkerékpáros bukósisakok használatának ellenőrzése, valamint a balesetek megelőzése érdekében a megengedett legnagyobb sebességre vonatkozó jogsértések visszaszorítása.

Az ellenőrzés keretében a rendőrök személyeket igazoltathatnak, ruházatukat, járművüket átvizsgálhatják, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatják.

A rendőrség mindent megtesz annak érdekében, hogy a fokozott ellenőrzés az állampolgárokat ne zavarja, célja kizárólag a jogsértő cselekmények megelőzése, illetve megakadályozása

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!