Hírek

2013.02.27. 15:16

Főleg a kicsiknek szólt a munkáltatói fórum

Dunaújváros - Vállalkozások támogatásáról, fejlesztéséről szóló pályázatokat mutattak be a Vállalkozók Házában szerdán a megyei munkaügyi központ szakemberei. Érdemes utánanézni!

Pekarek János

A Fejér Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja és a járási hivatalok munkaügyi kirendeltségeinek szervezésében az egész megyét átfogó előadássorozat zajlik Munkáltatói Fórum címmel.

Ennek keretében Dunaújvárosban, a Vállalkozók Házában is fórumra várták a munkáltatókat szerdán délelőtt,  pályázatok bemutatására.

Vállalkozások támogatásáról, fejlesztéséről szóló pályázatokat mutattak be az érdeklődőknek (Fotó: Pekarek János)

A kereskedelmi kamara központjában rendezett előadássorozaton tájékoztató hangzott el a hátrányos helyzetűek foglalkoztathatóságának javítása érdekében uniós forrásból finanszírozott projekt programelemeiről is.

A legnagyobb érdeklődés azonban alighanem a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására kiírt pályázatokról,  a munkahelyvédelmi akciótervben foglalt munkáltatói kedvezményekről szóló előadást kísérte. Benkó Adrienn, a munkaügyi központ osztályvezetője többek közt elmondta: a pályázatok beadási határideje idén április 5. A cím: a megyei munkaügyi központ székesfehérvári irodaháza, Sörház tér 1. A döntést május 31-ig hozza meg a  fejlesztési miniszter. A rendkívül összetett pályázati rendszerről a kormany.hu, illetve a munka.hu internetes oldalakon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!