Folk-metál és punk a Rockmaraton Fesztiválon

2017. július 12., 20:20 szerző: Balla Tibor
komment
DUNAÚJVÁROS A bemelegítő nulladik nap után kedden éles üzembe fordult a Rockmaraton Fesztivál a Szalki-szigeten.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Már délutánra közelítőleg elérte kapacitásának határait a kemping, és varázsütésre előkerültek az érdekesebbnél érdekesebb figurák. Aki a fesztivál területén jár, cseppet sem lepődik meg, ha szembejön egy fekete buggyos gatyás betyárforma, skótkockás szoknyás ifjú, vagy egy halfejű vagy halszemű ember. A bokától tokáig érő tetoválás el sem éri a megfigyelő ingerküszöbét, mint ahogyan az sem, hogy vécépumpával a kézben, netán italautomatává eszkábált munkavédelmi sisakban sétál valaki.

A szabadstrandon kivitelezett külső-belső hűtés után aztán lassacskán mindenki megtalálta a helyét valamelyik színpad előtt. Az első napot a folk-metál vonal jellemezte, amíg a kisszínpad előtt a punkok nagy napja zajlott és alternatív vonal kedvelői találták meg kedvencüket.

A Feröer-szigetekről érkezett Tyr színpadra lépésekor markánsan látszott a hangosító sátrat is elérő tömegből, hogy magasabb fordulatra kapcsolt a fesztivál. A kiváló minőségi metált kristálytiszta énekhanggal ötvöző banda után egy legendás metálformáció, a finn Amorphis varázsolta el a tömeget. A varázslatból nem maradt ki a Jóestét Rockmaraton! sem.

Balla Tibor

2017. július 12., 20:20 szerző: Balla Tibor

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...