Hírek

2016.04.28. 18:20

Folytatják a munkát

Dunaújváros - A 04-es körzetben folyamatban lévő munkákat ismertette Lassingleitner Fruzsina, a Fidesz képviselőjelöltje tegnapi sajtótájékoztatóján.

Körmendi Erzsébet

A Római 11-15-nél befejezték a lépcsősor felújítását. A korlátok és a támfal festése, az aszfaltozás és falapos járda kialakítása jelenti ott a következő feladatot. A Váci utca útburkolatjavításával elkészültek.

Lassingleitner Fruzsina, a Fidesz képviselőjelöltje a teendőket sorolta Fotó: Zsedrovits Enikő

Úgynevezett kutyaszemeteseket helyeznek ki azokra a területekre, ahol azt az előzetes felmérés indokolja. A Vasmű úton három helyen, valamint a Liszt Ferenc kertben már találkozhatnak ilyen gyűjtőkkel, de hamarosan a Martinovicsban, az Apáczain, a Váciban és a Római körúton lesznek ilyen szemetesek. A padok felújítását szombaton kezdik, valamint új padokat is megrendeltek, azok elsősorban a Vasmű úton és a Liszt Ferenc kertben szolgálják a lakók és a közlekedők pihenését. A belvárosi rekonstrukciónak köszönhetően több lett a parkolóhely a kis Vasmű úton, ám még így sem elegendő, ezért az 53-57. háztömb mögött murvás parkolókat alakítanak ki május 10-ig úgy, hogy a zöldterületből nem vesznek el.

- Egyesek problémákat vetnek fel, én a megoldáson dolgozom. Köszönöm az eddigi támogatásokat, és folytatom a munkát - tette hozzá a jelölt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!