Hírek

2016.06.08. 19:05

Lassingleitner Fruzsina: fontos a párbeszéd

Dunaújváros - Mindenekelőtt szeretném megköszönni a bizalmat mindazoknak, akik vasárnap rám szavaztak! - hangsúlyozta Lassingleitner Fruzsina, a 04-es körzet vasárnap megválasztott képviselője.

Körmendi Erzsébet

Folytatva a gondolatot:

- Nagyon bíztam, bíztunk a sikerben, és most természetesen nagyon boldog vagyok. Boldog vagyok, mert ez nem csak az én, hanem a Fidesz sikere is, a választási eredmény azt is mutatja, hogy továbbra is bíznak és hisznek bennünk az emberek. Ígérem a választókörzet lakóinak, hogy a jövőben is megdolgozom a bizalmukért, és folytatni fogom mindazt a munkát, amit elkezdtünk - mondta Lassingleitner Fruzsina. Majd hozzátette:

- Mint azt a körzetben élők is tudják, több száz lakót kerestem fel az elmúlt időszakban, így közvetlenül is felmérhettem, melyek azok a területi problémák, amikre megoldást kell találni. Elkészült az Apáczai utcai nagyparkoló felújítása, a körzet több pontján a régi padok megszépültek, és újakat is kihelyeztek. Pótolták a szemeteseket, és befejezték az új Vasmű úti járdafelújítást is, a Római 11-15. melletti lépcsősor, és a járdasor kialakítása, az útburkolat javítása is megtörtént. A fejlesztéseken túl nagyon fontos a közösségépítés! Úgy gondolom, többször meg kell szólítanunk az itt élőket programokkal, ahol valódi kapcsolatok jöhetnek létre. Rendkívül sikeres volt a Római Óvodanap, és ezt szeretném megismételni az elkövetkezendő években is!

Lassingleitner Fruzsina a jövőben is nyitott valamennyi lakó kérésére, javaslatára

Fontos a párbeszéd, ezért a jövőben is nyitott vagyok valamennyi lakó kérésére, és azon fogok dolgozni, hogy minden felmerülő problémára megoldást találjunk! A választóknak hála, ezt a munkát immár a képviselő-testületben folytathatom!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!