Hírek

2013.06.25. 20:26

Gárdonyis táncbajnokok

Dunaújváros - A Gárdonyi iskola táncművészeti tagozatos tanulói öt remek produkcióval vettek részt az IFMD Világbajnokságon.

Szabó Szabolcs


Jogos a képen látható gárdonyis diákok öröme, hiszen az intézmény táncművészeti tagozatos tanulói remekül szerepeltek a közelmúltban Szigetszentmiklóson rendezett Modern Táncsportok Világbajnokságán. A diákok ezüst és aranyérmekkel (amatőr fotó)

A Petőfi Sándor Általános Iskola Gárdonyi Tagintézményének vezetője, Dobra László remek híreket osztott meg a DH-val: június 22-én rendezték meg Szigetszentmiklóson az IFMD Világbajnokságot, amelyen a Gárdonyi iskola táncművészeti tagozatos tanulói öt remek produkcióval vettek részt.

Lássuk az eredmények: Ádám Gréta Cintia a showdance kategóriában, szólóban a 2. helyet szerezte meg. A Ragács Kincső – Puskás Bálint páros showdance youth kategóriában az első helyen végzett. Az 5. és 6. osztályos tanulókból álló formáció showdance youth kategóriában pedig a második helyre ért oda. Szentes Edina-Szeitl Virág kettőse show dance junior kategóriában aranyérmet szerzett. A latin formáció junior kategóriában ezüstérmes lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!