Hírek

2017.05.05. 16:45

Görbe utcai felújítás: változik a forgalmi rend

Dunaújváros Az önkormányzattal kötött szerződés alapján DVG Zrt. 2017. május 8-án, hétfőn megkezdi a Görbe u. 3. és 7. számú lépcsőházak közötti beton burkolatú út felújítását.

Körmendi Erzsébet

A munkálatok elvégzése után térkőburkolat lesz az utcának ezen szakaszán. A felújítás összege bruttó 11 millió 432 ezer 522 forint.

A kivitelezés ideje alatt a fent említett épületek között teljes útzár várható, ami a következőt jelenti: a Liget közben lévő egyirányú forgalmi rendet feloldották, és kétirányú forgalmi rend lép hatályba a kivitelezés idejére, így a Görbe utca 7. számú lépcsőháztól kezdve a Liget köz utcáján keresztül lehet tovább haladni.

A forgalmi rend módosítására már pénteken felhívták a Görbe utcában közlekedők figyelmét Fotó: Zsedrovits Enikő

A forgalmi rend módosítása május 5-én, pénteken kezdődött. Az ott parkoló autósok részére figyelmeztető feliratokat helyeztek ki, illetve az érintett lépcsőházakhoz is kifüggesztették a kivitelezésről szóló tájékoztató anyagot.

A kivitelezés idejére szóló ideiglenes forgalmi rendet az érintett rendvédelmi szervek is jóváhagyták. A felújítási munkálatok várható befejezése (az időjárástól függően) június 8. Az önkormányzat valamint a kivitelező kér mindenkit, hogy körültekintően közlekedjenek a munkaterület környékén, és vegyék figyelembe a megváltozott forgalmi rendet!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!