Hírek

2016.01.26. 17:32

Görög tovább az adománylabda

Szinte minden rendezvényen és összejövetelen gyűjtenek már István javára!

Pekarek János

Mostanra gyakorlatilag alig maradt olyan rendezvény, közösségi összejövetel, amelyen és ahol ne gyűjtenének a résztvevők Pecsét István javára! A súlyosan rákbeteg fiatalember kínai kezelésének javára például a dunaújvárosi Írisz Versszínpad legutóbbi előadásán is kitettek egy perselyt, hogy a közönség együttérző tagjai hozzájárulhassanak a tíz és fél millió forintot igénylő kezelés költségeihez. Úgy tudjuk, szerdán reggel ez a téma szóba kerül az Arany János Általános

Iskola gyűlésén is, és a város önkormányzati intézményei is közös fellépést fontolgatnak az ügyben.A huszonnyolc (márciusban huszonkilenc) éves István tizenöt éves kora óta Crohn szindrómában szenved, ennek következménye lett nála 2014-ben egy májátültetés – amikor is felfedezték, hogy agresszív epeúti rákban szenved, amely már áttételekkel támadta meg a nyirokrendszerét is. A kezelések javítottak az állapotán, de nem érték el a rák kiirtását. Hazánkban és Európában már nincs olyan orvostechnológiai eljárás, ami segíthetne rajta. Adakozni lehet István javára a polgármesteri hivatal előcsarnokában, a kórházban, a pártok irodáin is!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!