Hírek

2017.01.03. 17:25

Gyarapodott a vagyonuk

Kisapostag - Évértékelő sorozatunkban a városkörnyéki települések vezetőit kérdeztük az elmúlt esztendő fontosabb eseményeiről és a jövő terveiről. Ezúttal Kisapostagon jártunk...

Horváth László

Kisapostagon is eredményes évet zártak 2016 decemberében - kaptuk az információt Nagy Attilától, a település polgármesterétől.

A kisapostagiak 2016-ban is tisztelegtek az 56-os hősök emlékfájánál. A fotón középen Márkli János alpolgármester Fotó: A szerző felvétele

A részletekről szólva elmondta a következőket:

- Gyarapodott az önkormányzat vagyona, így a 2017-es évkezdésnél ilyen jellegű problémáink nem lesznek. Az idei projektekből kiemelhető, hogy sikeresen rendbe tettük a Völgy utca burkolatát, új aszfaltot kapott 350 méter hosszúságban. Kisapostagon is meghatározó társadalmi erőt képviselnek a civil szervezetek, amelyek működésükkel nem csak a falu kulturális életét színesítik, de komoly erőforrást jelentenek a társadalmi, vagy éppen a katasztrófavédelmi munkáknál. A teljesség igénye nélkül említhetjük a nőegyletet, a nyugdíjasklubot, a polgárőrséget, és legújabban nemzetőröket, akikkel együttműködünk.

Alapításának 10. évfordulóját ünnepelte a nőegylet. Szatmári Piroska elnök köszöntötte a vendégeket

- A megállapodásoknál a Baracsi Önkéntes Tűzoltókkal kötött szerződés sem kihagyható. Sajnálatos módon az eredmények még nem érkeztek meg. Csak reménykedhetünk, hogy jövőre döntés hoznak az elbírálók, így megújíthatjuk a régi óvodánkat, az önkormányzat épületét. Elkészülhet az új járdánk, illetve a felszíni vízelvezetés is megkezdődhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!