Hírek

2015.11.16. 19:47

Gyászlobogó, értük - A perkátaiak a Saint-Maximin-iek mellett állnak

Perkáta - Somogyi Balázs is fontosnak tartotta, hogy már szombaton levélben fejezze ki megrendültségét.

Körmendi Erzsébet

Perkáta Nagyközség Önkormányzata a polgármesteri hivatal épületére fekete lobogót tűzött ki vasárnap reggel, a nemzetközi gyásznapon a Párizsban történt borzalmas események miatt.

Somogyi Balazs, Perkáta polgármester együttérez velük

Somogyi Balázs polgármester lapunk kérdésére válaszolva elmondta, hogy az önkormányzat nevében hivatalos levelet küldött szombaton reggel Serge Macudzinskinek, francia testvértelepülésünk, Saint-Maximin polgármesterének. A következőket írta:

Sajnos az elmúlt éjjel idén már második alkalommal a január 7-i támadást követően ismét brutális terrortámadást ért titeket. Kérlek, fogadjátok részvétnyilvánításunkat mind az áldozatok és hozzátartozóik kapcsán, mind a Párizs, Franciaország, de egész Európa elleni támadás miatt. Ahogy Magyarország a francia emberek mellett áll és együtt érez velük, illetve elítéli a terror minden formáját, úgy a perkátai emberek a Saint-Maximin-i emberek mellett állnak és együttérzünk veletek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!