Hírek

2016.12.02. 22:10

Gyermekmosoly: Dunaújvárosi kisfiú, Für Barnabás kapta a legtöbb voksot

Dunaújváros - Önök beküldték, a duol.hu-n és az újságból kivágott szelvényeken szavaztak, végül tegnap már csak rajtunk volt a sor: összesíteni a Gyermekmosolyra beérkezett szavazatokat!

Idén is sokakat megmozgatott Gyermekmosoly-pályázatunk, amire huszonkét gyerkőcről készült fotó érkezett be szülők, nagyszülők jóvoltából. Meg sem kíséreltük volna, hogy kiválasszuk közülük a három befutót, inkább kedves olvasóinkra, illetve az online portálunkon (duol.hu) szörfözőkre bíztuk a választást.

Für Barnabás, a nyertes

Az újságban több alkalommal leközöltük a gyermekek fotóit, mellékelve hozzá a szavazószelvényt, ám a duol.hu-n is leadhatták voksukat a szavazók. Örömmel tapasztaltuk, hogy több, tavalyról ismerős arccal találkoztunk, de szerencsére rajtuk kívül is sokan kedvet kaptak pályázatunkhoz. Amire azonban idén sikerült egy lapáttal rátenniük kedves olvasóinknak, az a szavazatok száma. Az első helyezett Für Barnabás több mint háromezer (3198) szavazattal komoly előnnyel nyert, a második legtöbb voksot, 2100-at Hegedűs Anna kapta, aki második lett, amíg tavalyi nyertesünk, Bacskó Virág Janka 1799 szavazattal ezúttal a harmadik helyen végzett.

Hegedűs Anna, a második

Bacskó Virág Janka, a harmadik

Nyereményükkel, azok átvételével kapcsolatban rövidesen tájékoztatjuk a díjazottakat és kedves olvasóinkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!