Hírek

2016.10.28. 20:20

Győztes kedvencek

Dunaújváros - Az első és második helyen kutyával, míg a harmadik helyen cicával készült fotó lett a befutója lapunk háziállatoknak meghirdetett szépségversenyének.

Káldor András

Első helyezett beküldőnket, Csengedi Katalint kislánya, a nyertes fotón szereplő Csengedi Lisa is elkísérte tegnap a díjátadásra, sőt magát a nyertes kiskedvencet is szerkesztőségünkben köszönthettük. Letti kutya pedig ahogy kell, győzteshez méltón, fegyelmezetten pózolt a kamerának!

Csíz! - Vitathatatlanul nagy az öröm, hiszen értékes ajándékokkal tudják meglepni háziállataikat szépségversenyünk díjazottjai. Balról Samu Melinda második, jobb oldalon Gubicza Dorina harmadik helyezett és középen a nyertes Csengedi Lisa kiskedvencével, Letti kutyával
Fotó: Zsedrovits Enikő

Mindhárom helyezettünket Fressnapf utalvánnyal ajándékoztuk meg: az első 30 ezer forintos, míg a második 20 ezer, a harmadik helyezett pedig 10 ezer forint értékű utalványt vehetett át. Samu Melinda, aki Pamacs kutyájával harminchét szavazattal lett második, egyáltalán nem számított helyezésre, így már alig várja, hogy új kisággyal, bolhanyakörvvel örvendeztethesse meg shit-zu fajtájú idős kutyusát.

Természetesen a harmadik helyezett háziállat, Marcella cica is sok szép ajándékra számíthat gazdijától, Gubicza Dorinától, aki ínyenc eledellel, játékokkal és kényelmes fekhellyel szeretné meglepni kiskedvencét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!