Hírek

2014.11.23. 19:35

Gyűjtsünk együtt a tetőre!

Adománygyűjtésünk folytatódik – és sokan közvetlenül is befizettek a közalapítványnak.

Pekarek János

Tovább folytatódik gyűjtőakciónk a Baracson élő Dénes Imre és családja javára. Az ő házuk égett le éppen egy éve.

A szerencsétlenség után a családtagok, anya, apa, három gyerek mindannyian ép bőrrel menekültek ki a szorult helyzetből. Házuk azonban mind a mai napig tető nélkül, fekete nejlonfóliával letakarva áll.

Dénes Imre, baracsi háza előtt, amelynek tetőszerkezete éppen egy esztendeje, tavaly novemberben égett le (Fotó: Archív)

Lapunk gyűjtőakciót indított a kárvallott család javára. Ahogyan arról már korábbi tudósításunkban beszámoltunk: dunaújvárosi és baracsi közéleti szereplők, vállalkozók jóvoltából 550 (ötszázötvenezer) forintnyi adományt tudtunk befizetni a Baracsért Közalapítvány számlájára.

Ahogyan azt Bálint Mihálytól, a közalapítvány kuratóriumának elnökétől megtudtuk, sokan lapunk megkerülésével is fizettek be pénzt az alapítványnak. Így összesen 726 ezer (hétszázhuszonhatezer) forint van most Dénesék javára írva. Az adományozók: Koszi Ferenc és Koszi Ferencné, OXBRIDGE TRADE Kft., Torontáli Elemérné, Molnár Jánosné, Cserháti Győző és neje, EX-REV Bt., dr. Szuhai István Zsolt, YOBELL-NATI Kft., Pálvölgyi Kálmán István, Stk-Audit Kft., Pukánszky László Tibor.
SZÁMLASZÁM: 10300002-10583135-49020133, KÖZLEMÉNY: ADOMÁNY

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!